Marti, 21 ianuarie 2014

ALERTA – 22 martie – Lichidam actiunile din portofoliul virtual EconomicTimes.ro

Azi, 22 martie, am decis sa vand actiunile din portofoliul virtual EconomicTimes.ro. Preturile de vanzare sunt urmatoarele: Erste (80,25 lei/actiune), Condmag (0,1631), Compa (0,41), Teraplast (0,238), SIF Oltenia (1,333).

Voi reveni cu detalii in cursul zilei.

Ce este portofoliul virtual EconomicTimes.ro

Portofoliul virtual al EconomicTimes.ro a fost lansat pe data de 7 octombrie 2011 si este  administrat de editorul publicatiei, Cristian Dumitru.

Pe scurt, strategia pe care o voi pune in practica consta in luarea de pozitii pe actiuni volatile dar lichide de pe piata cand va fi cazul si pozitii de asteptare, cu toti banii cash, in momentele in care riscul va fi prea ridicat pentru a mentine o expunere pe bursa.

Orizontul de timp al portofoliului va fi de circa 6 luni – 1 an de zile, si nu va incerca sa profite de evolutia pe termen de cateva zile pana la doua saptamani, ci in principal de tendinta pe termen mediu a pietei.

Portofoliul este unul cu caracter orientativ si nu ne asumam raspunderea pentru deciziile de investitii pe care le veti lua pe baza acestui material iar autorii siteului isi rezerva dreptul de a detine la anumite momente actiuni prezentate in aceasta sectiune.

Lasati un comentariu