Joi, 27 martie 2014

Ancuta castiga lupta cu Sima la bursa din Sibiu. Seful WBS si-a pierdut si locul in CA

Teodor Ancuta a fost reales astazi ca presedinte al Bursei de la Sibiu (Sibex), acesta castigand astfel lupta cu Cristian Sima, presedintele firmei de brokeraj WBS Romania, care alaturi de alti actionari ai Sibex a cerut revocarea Consiliu de Administratie al bursei si alegerea unuia nou.

Din noul Consiliu de Administratie de la Sibiu mai fac parte Anton Ionescu, presedintele Broker Cluj, care a fost reales in functie, Dan Simionescu, reprezentant al SIF Transilvania, Gabriel Filimon (reprezentant al SIF Muntenia) si Bogdan Cosmin Ivan (presedinte CA la firma de brokeraj HTI Valori Mobiliare).

Dintre fostii administratori ai Bursei de la Sibiu, Cristian Sima, Radu Luputi si Marius Trif (Carpatica Invest), nu au mai fost realesi de actionari.

Reprezentantul Carpatica Invest a anuntat in adunarea generala a actionarilor ca nu mai candideaza pentru un nou mandat.

Pe lista candidatilor pentru un loc in CA mai erau inscrisi Bogdan Baloşan, cetatean german stabilit in Elvetia, Bogdan Barbieru (Tradeville), Anca Bunea(Casa Romana de Compesantie Sibiu)si Dario Colombo.

ramona.asiminei@economictimes.ro

2 Comentarii

  1. georgel spune:

    Si, uite-asa, SIma n-a intrat nici in CA al BVB, nici in cel de la Sibex. Urmeaza sa-l vedem in BNR sau MF? Ca prea se agita sa ajunga in functiile unde se impart banutii.

  2. ego spune:

    mare imbecil sima asta… se poarta ca un copil prost care nu stie sa piarda, si-a retras si cotatiile ferme din piata ,adica si-a luat jucariile si a plecat.

    vanitatea il va ingenunchea pana la urma.

Lasati un comentariu