- economictimes.ro - http://economictimes.ro -

Apple, Visa, Intel, Coca-Cola si Bank of America la BVB

Posted By admin On 28 martie 2012 @ 15:13 In Actiuni | No Comments

[1]

Foto: Tradeville

Bank of America Corp., Intel Corp., Apple Inc., Visa Inc. si The Coca-Cola Company sunt primele cinci companii americane pe care brokerii de la Tradeville le vom aduce pe sistemul alternativ de tranzactionare al Bursei din Bucuresti.

Actiunile celor cinci companii vor beneficia de serviciul de market maker asigurat de Tradeville, ceea ce pentru investitori inseamna lichiditate si cotatii aliniate international.

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a aprobat recent modificarea Codului BVB – operator de sistem, ceea ce permite introducerea la tranzactionare pe sistemul alternativ de tranzactionare ATS al Bursei de Valori Bucuresti, sectiunea internationala, a actiunilor emise de o companie dintr-un stat nemembru UE si tranzactionate pe o piata din acel stat.

Pentru a tranzactiona astfel de actiuni, un investitor nu trebuie sa isi mai deschida alt cont, este suficient contul pentru tranzactiile spot la BVB, deschis la orice intermediar autorizat.

Tradeville a demarat in 2011 o noua linie de business, aceea de market maker, oferind pana acum investitorilor, prin sistemul alternativ de tranzactionare al BVB, noua companii europene: Adidas, Deutsche Telekom, E.On, Christian Dior, Danone, Heineken, L’Oreal, Bayer si SAP.


Article printed from economictimes.ro: http://economictimes.ro

URL to article: http://economictimes.ro/apple-visa-intel-coca-cola-si-bank-of-america-la-bvb/

URLs in this post:

[1] Image: http://economictimes.ro/wp-content/uploads/2010/08/tradeville_brokers.jpg

Copyright © 2010 economictimes.ro. All rights reserved.