Sambata, 11 ianuarie 2014

BCR: NEPI vine la Bursa in prima saptamana din iunie

Listarea fondului sud-african de investitii New Europe Property Investment (NEPI) a primit avizul Bursei de Valori Bucuresti (BVB), iar fondul ar putea ajunge pe Bursa in prima saptamana a lunii iunie, potrivit BCR care intermediaza, impeuna cu Intercapital Invest, listarea NEPI la Bursa.

“Listarea fondului de investitii imobiliare New Europe Property Investments (NEPI) pe BVB este un moment important pentru piata de capital din Romania, avand in vedere faptul ca este vorba de un nou emitent, respectiv al doilea emitent strain dupa Erste Group la BVB. Avand in vedere aprobarea admiterii la tranzactionare din partea BVB, avem in vedere listarea efectiva a NEPI pe BVB in prima saptamana a lunii iunie. In aproximativ o saptamana, cei doi intermediari vor organiza un roadshow prin care sa prezinte compania investitorilor institutionali”, a declarat Dan Weiler, director corporate finance & investment banking in cadrul BCR.

Fondul va avea pe Bursa de la Bucuresti simbolul de tranzactionare NEP. Fondul de investitii mai este listat pe bursa din Africa de Sud si pe sistemul alternativ de tranzactionare (AIM) al bursei din Londra.

La finele anului trecut New Europe Property Investment avea in portofoliu proprietati evaluate la 313,7 milioane de euro, cea mai mare parte a acestora fiind in Romania.

Lasati un comentariu