Marti, 01 aprilie 2014

Broker Cluj: Este foarte probabil sa avem un rally de cateva zile pe indicele BET

Sursa: Broker Cluj

Alexandru Preda, analist in cadrul firmei de intermediere financiara Broker Cluj, spune ca indicele BET, care urmareste evolutia celor mai importante 10 companii de la Bursa, isi continua trendul ascendent, insa nu este exclus un rally de cateva zile.

“Indicele BET descrie in ultimele luni o evolutie laterala intre 4.200 si 4.800 de puncte. Pe termen mediu trendul descendent ramane valabil, dar cum cotatia a revenit in zona minimelor anului curent, este foarte probabil sa avem un rally de cateva zile din acest suport”, a explicat Preda.

El a mai zis ca scenariul unui trend ascendent se va activa doar dupa ce se va inregistra un pret de inchidere peste 4.800 de puncte.

Dupa primele tranzactii de azi, indicele BET inregistra o crestere de 1,28%, pana la 4.295 de puncte.

Totodata, analistul Broker Cluj are ca si scenariu principal o evolutie ascendenta, iar acest scenariu va fi mentinut cat timp SMA(50) si suportul de la 17.600 de puncte raman repere valabile.

Sursa: Broker Cluj

Dupa primele tranzactii de azi, indicele BET-FI se apreciaza cu 1,76%, pana la 18.986 de puncte, in conditiile in care azi urmeaza sa se discute in plenul Camerei Deputatilor proiectul privind pragul de detinere la SIF-uri.

Lasati un comentariu