Duminica, 23 martie 2014

Broker Cluj: Urmatoarea tinta pentru BET este 5.400 de puncte, acolo unde in mai-iunie 2011 a avut o serie de minime locale

Bursa de la Bucuresti creste usor in prima parte a sedintei bursiere de azi, indicele BET apreciindu-se cu 0,36%, pana la 5.193 de puncte, in timp ce BET-FI casatiga 0,46%, pana la 25.263 de puncte, pe un rulaj total de aproape cinci milioane de euro.

„Indicele BET a inregistrat ieri noi maxime pentru perioada curenta si astfel continua trendul ascendent. Urmatoarea tinta este nivelul de 5400 de puncte, acolo unde in mai-iunie 2011 indicele BET a avut o serie de minime locale. Scenariul principal – Ascendent: Cotatia BET va continua trendul ascendent atat timp cat nivelul de suport S1 este valabil (vezi grafic)”, a precizat Alexandru Preda, analist in cadrul Broker Cluj.

Analistul Broker Cluj spune ca scenariul descendent va fi considerat doar in cazul unei strapungeri a S1, care se afla in acest moment in zona 4880 de puncte.

Sursa: Broker Cluj

Si pentru BET-FI analistul are ca si scenariu de baza o evolutie ascendenta, care va fi valabil atat timp cat nivelul de suport S1 este valabil (vezi grafic).

„Indicele BET-FI a inregistrat saptamana trecuta corectii din nivelul de 25.450 de puncte, iar acum revine in aceeasi zona. RSI este inca divergent negativ fata de pret, astfel ca o corectie din acest nivel este mai probabila in acest moment”, a explicat Preda.

Lasati un comentariu