- economictimes.ro - http://economictimes.ro -

BT Securities: Dincolo de corectiile actuale, ne asteptam la un nou val de crestere pentru SIF-uri

Posted By Catalin Ciocan On 19 martie 2012 @ 9:58 In Actiuni | No Comments

[1]

Sursa: BT Securities

Tendinta SIF-urilor, atat pe termen scurt cat si cea de ansamblu, ramane pozitiva, iar corectiile actuale ar trebui sa se limiteze la 24.000-23.000 de puncte, potrivit unui raport de analiza tehnica emis azi-dimineata de societatea de brokeraj BT Securities.

Indicele BET-FI, care urmareste evolutia SIF-urilor si a Fondului Proprietatea, a incheiat saptamana trecuta usor sub 24.700 puncte.

“Corectia pe care o asteptam s-a conturat mai repede decat scontam noi, SIF-urile neapucand sa ajunga la 27.000 de puncte. Indicele financiar a coborat la o importanta zona de suport, 24.000-23.000 de puncte, si a inceput sa dea semne de stabilizare saptamana trecuta. In plus, hiperreactivitatea oscilatorului RSI la scadere vine sa intareasca ideea ca trendul de ansamblu ar mai avea cel putin inca un maxim de marcat”, a mentionat Dan Rusu, seful departamentului de analiza al BT Securities.

“Prin urmare, dincolo de actualele corectii, ne mentinem perspectiva pozitiva, anticipand un nou val de crestere care sa propulseze piata pana la 29.000-31.000 de puncte”, a adaugat Rusu.

Corectiile suferite de SIF-uri vin dupa ce acestea au inregistrat cresteri puternice de la inceputul anului. Chiar si dupa scaderile din aceasta luna, aprecierile SIF-urilor se mentin in jurul a 20-30%.


Article printed from economictimes.ro: http://economictimes.ro

URL to article: http://economictimes.ro/bt-securities-dincolo-de-corectiile-actuale-ne-asteptam-la-un-nou-val-de-crestere-pentru-sif-uri/

URLs in this post:

[1] Image: http://economictimes.ro/wp-content/uploads/2012/03/bet-fi1.jpg

Copyright © 2010 economictimes.ro. All rights reserved.