Luni, 17 noiembrie 2014

BT Securities: Dow Jones ramane pe trend ascendent spre 13.000 de puncte

Sursa: BT Securities

Saptamana trecuta a debutat binisor pentru principalul indice al bursei americane, Dow Jones, parand sa continue seria de cresteri substantiale de acum doua saptamani, dar sedinta de vineri a anulat aproape toate punctele castigate, se arata intr-o analiza emisa azi-dimineata de societatea de brokeraj BT Securities.

“Nu e exclus ca lucrurile sa se inrautateasca din acest punct, insa noi ne pastram optimismul si mizam mai degraba pe noi maxime la 13.020-13.100 de puncte”, afirma Dan Rusu, seful departamentului de analiza al BT Securities.

Analistii de la BT raman astfel la parerea ca evolutia de la maximele din februarie pana la cele din iunie a fost o singura formatiune corectiva, valul minor  4 ca running flat, si ca valul 5 (doar daca nu cumva e trunchiat) va face noi maxime (vezi graficul alaturat).

“Aceasta e imaginea de ansamblu. Detaliind, ne situam in subdiviziunea corectiva (II) din 5 care poate sa se opreasca aici sau poate sa mai coboare pana la 12.420, dar in niciun caz mai jos de 12.200 de puncte”, a adaugat Rusu.

Cu alte cuvinte, trendul ramane ascendent pentru Dow Jones, iar reactiile negative de pe parcurs ar trebui sa se limiteze la cel mult 12.200 de puncte.  Indicele a incheiat saptamana trecuta la 12.532 de puncte, in scadere cu 0,7%.

Lasati un comentariu