Duminica, 23 martie 2014

BT Securities: Este posibil ca SIF-urile sa intampine o rezistenta la 27.000 de puncte, dar dupa usoare corectii, ar trebui sa-si continue avansul

Sursa: BT Securities

Analistii de la BT Securities au dat saptamana trecuta prioritate scenariului optimist pe SIF-uri, care au reusit sa reziste in continuare deasupra pragului-cheie de la 25.000 de puncte.

“Avem acum inca o saptamana deasupra acestui nivel, iar subdiviziunea iii (in cerc pe graficul alaturat – n.red) din 3 nici nu e inca gata. E posibil sa se incheie insa pe la 27.000 de puncte, de unde, dupa usoare corectii, ar mai urma un avant pana in zona 29.000- 31.000 de puncte, care ar si incheia impulsul 3 inceput la minimele din decembrie anul trecut. Intre timp, propunem un suport minor usor ajustat la 23.500 de puncte”, a precizat Dan Rusu, seful departamentului de analiza al BT Securities, in cadrul unui raport de analiza tehnica emis azi-dimineata.

Indicele BET-FI, care urmareste evolutia SIF-urilor si a Fondului Proprietatea, a incheiat saptamana trecuta usor peste 26.000 de puncte.

Si pe piata americana oscilatiile preturilor in luna februarie par destul de confuze, spun analistii de la BT. Acestia asteapta ultima etapa de crestere pe Dow Jones in cadrul valului actual, ce se poate desfasura oriunde intre 13.200 si 13.600 de puncte.

Sursa: BT Securities

“Nu e exclus ca preturile sa se corecteze un pic inainte de a ajunge in zona prevazuta, insa nu au voie sa cada sub 12.800-12.600 de puncte, altfel trendul se schimba”, a adaugat Rusu.

 

Lasati un comentariu