Miercuri, 25 decembrie 2013

Bursa incepe saptamana in scadere dar analistii isi pastreaza perspectiva pozitiva pe BET-FI

Sursa: Interdealer

Bursa de Valori Bucuresti a inceput sedinta de azi in scadere, cel mai mult pierzand, dupa primele tranzactii, indicele BET-FI, care urmareste evolutia SIF-urilor si a Fondului Proprietatea (FP).

“Vineri, indicele BET-FI a fost respins de la pragul de 20.000 puncte, ultima cotatie fiind la 19.600 puncte. Desi mai putem inregistra scaderi usoare, pe termen de cateva zile pastram perspectiva pozitiva si ne asteptam la reluarea cresterilor catre 22.000-22.400 puncte”, au declarat analistii firmei de brokeraj Interdealer.

Dupa primele minute de tranzactionare din sedinta de azi, indicele BET-FI se tranzactiona la 19.372 de puncte, in scadere cu 1,3% fata de vineri.

Sursa: Interdealer

Totodata, indicele BET, care urmareste evolutia celor mai importante 10 companii de la Bursa, scadea in debutul sedintei de azi cu 0,3%, pana la 4.260 de puncte.

“In continuare pretul se gaseste intr-o consolidare prelungita, avand rezistenta la 4.350-4.400 puncte. Totusi pe termen mediu reluam perspectiva pozitiva si ne asteptam ca pragul sus mentionat sa fie depasit. Urmatorul nivel de rezistenta se gaseste la 4.700 puncte”, au explicat analistii Interdealer evolutia indicelui BET.

Lasati un comentariu