Luni, 17 februarie 2014

Bursa le face cadou investitorilor inca 15 minute de tranzactionare

Conducerea Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a aprobat prelungirea programului de tranzactionare cu 15 minute, pana la 16:45,  pentru a se suprapune peste orarul de tranzactionare al NYSE.

“Intrucat ultimii ani au relevat cresterea sensibilitatii pietei bursiere autohtone la factorii externi si avand in vedere ca piata de capital nord-americana reprezinta astazi principala referinta din piata financiara internationala, Consiliul Bursei a apreciat ca oportuna prelungirea duratei de desfasurare a sedintei de tranzactionare de la BVB pentru a se suprapune peste orarul de tranzactionare al NYSE. In acest mod se ofera posibilitatea investitorilor de la BVB de a reactiona la deschiderea burselor nord-americane”, au mentionat reprezentantii BVB.

Acestia au mai adaugat ca informaţiile venite dinspre pietele financiare nord-americane sunt din ce în ce mai importante pentru toti investitorii, inclusiv pentru cei care sunt prezenti pe piata de capital din Romania.

Consiliul de administratie al BVB a mai aprobat totadata si o serie de modificari la limitele de tranzactionare pe piata Deal.

O alta decizie a fost aprobarea programului de discount „Tranzactionare derivate, discount la comisioanele pentru actiuni” dedicat intermediarilor care tranzactioneaza instrumente financiare derivate la BVB.

ramona.asiminei@economictimes.ro

Un comentariu

  1. gigi spune:

    Alexei Grigorievici Stahanov reinvie! eu zic s-o tineti deschisa si in wk, sa mancam curent mai mult decat valoarea insumata a tranzactiilor. :wall:

Lasati un comentariu