Marti, 29 aprilie 2014

Care au fost cele mai mari variatii intraday ale indicelui american Dow Jones Industrial Average

Sursa: Bespoke Investment Group

Sedinta de tranzactionare de ieri de pe bursa americana va intra in istorie, ca urmare a uneia dintre cele mai mari scaderi intraday inregistrate de indicele Dow Jones Industrial Average. In pofida acestei caderi, remarca analistii de la firma de investitii Bespoke Investment Group, piata a ramas relativ calma, posibil si datorita faptului ca investitorii sunt deja “anesteziati” dupa declinurile inregistrate in ultima piata bear.

Sursa: Bespoke Investment Group

Analistii de la Bespoke prezinta si evolutiile actiunilor din cadrul indicelui Dow Jones. Pentru fiecare dintre cele 30 de companii, sunt prezentate nivelurile minime atinse pe parcursul zilei, cresterea de la inchidere fata de minime si totodata, scaderea pentru intreaga zi.

Cele mai mari variatii le-au inregistrat actiunile Procter & Gamble, care au scazut cu 36,66% pe minime, pentru ca apoi sa-si revina pana la un nivel cu 54,31% mai mare fata de minim.

Vezi in tabelele atasate atat cele mai mari variatii intraday ale indicelui Dow Jones, cat si modul cum au evoluat companiile din structura lui pe parcursul ultimei sedinte

catalin.ciocan@economictimes.ro

Lasati un comentariu