Vineri, 11 aprilie 2014

Corin Trandafir demisioneaza din Comitetul Reprezentantilor de la FP: Obiectivul meu, listarea Fondului la Bursa, a fost atins

Corin Trandafir, avocatul mostenitorilor familiilor Malaxa si Ausnit, a demisionat din functia de membru al Comitetului Reprezentantilor Fondului Proprietatea, demisia urmand sa isi produca efectele incepand cu 13 aprilie.

„Reprezentarea vocii actionarilor minoritari ai Fondului Proprietatea a fost esentiala in asigurarea succesului acestui proiect, despre care cred ca a fost realizat prin listarea Fondului la Bursa de Valori Bucuresti in ianuarie. Avand in vedere aceasta realizare semnificativa, precum si timpul meu limitat, simt ca acum este momentul potrivit pentru retragerea mea din Comitetul Reprezentantilor. Voi continua sa urmaresc evolutia Fondului cu mare interes si voi continua sa particip la adunarile actionarilor in numele actionarilor minoritari pe care ii reprezint”, a declarat Corin Trandafir.

Comitetul Reprezentantilor este format din cinci membri care sunt insarcinati cu supravegherea generala a managerului de investitii si administratorului unic si raspund in fata actionarilor Fondului. Atributiile Comitetului Reprezentantilor includ aprobarea initiala a situatiilor financiare ale Fondului si a bugetului sau anual de cheltuieli.

Conducerea FP trebuie sa convoace adunarea generala a actionarilor, unde va fi ales un nou membru in Consiliul Reprezentantilor.

ramona.asiminei@economictimes.ro

 

Lasati un comentariu