Duminica, 22 decembrie 2013

Despre noi

EconomicTimes.ro este prima publicatie online din Romania dedicata investitorilor de pe piata de capital.  EconomicTimes.ro este creat si dezvoltat de o echipa formata din unii dintre cei mai cunoscuti si respectati jurnalisti de business din Romania.

Publicatia a fost fondata de:

Catalin Ciocan – jurnalist cu experienta de peste sapte ani in presa financiara, perioada in care a lucrat la doua dintre cele mai importante ziare de business din Romania, respectiv Ziarul Financiar si Business Standard.  Catalin a scris patru ani pentru Ziarul Financiar, dupa care a plecat la Business Standard,  unde a fost promovat pana in functia de redactor-sef adjunct si a coordonat departamentele de banci, burse si asigurari ale ziarului. Catalin a fost nominalizat in mai multe randuri la Gala Premiilor Pietei de Capital din Romania,  atat individual, cat si impreuna cu echipele de la Ziarul Financiar si Business Standard. A absolvit Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori si Facultatea de Drept.

Ramona Asiminei - are o experienta de peste cinci ani in presa economica, perioada in care s-a dedicat exclusiv domeniului piata de capital. Si-a inceput cariera la Curierul National,  iar de la inceputul anului 2007 a facut parte din echipa care a lansat cotidianul Business Standard.  Ramona este absolventa a Facultatii de Jurnalism.