Luni, 30 decembrie 2013

Franklin Templeton: In numele Fondului Proprietatea si actionarilor sai, vom apara orice incercare nejustificata de a amana plata dividendelor si/sau listarea la BVB

Franklin Templeton, grupul care a preluat administrarea Fondului Proprietatea (FP) a transmis azi pozitia oficiala fata de actiunea in instanta pe care unul dintre actionarii FP, avocatul Ioana Sfaraiala, a deschis-o in instanta.

Reprezentantii grupului spun ca nu au primit inca nici o documentatie legata de aceasta actiune si in consecinta se bazeaza doar pe informatiile aparute in presa.

Acestia reamintesc rezultatul votului de la AGA din 6 septembrie, cand principalele puncte de pe ordinea de zi, aprobarea noului act constitutiv, listarea la Bursa si acordarea de dividende au fost aprobate cu peste 99% din votul celor prezenti.

“Obiectivul nostru pe termen scurt este sa ne asiguram ca actionarii vor putea sa pretinda  dividendele pe data de 11 octombrie (data oficiala de incepere a distributiei acestora – n.red). In plus, reiteram angajamentul Franklin Templeton de a lista fondul la Bursa de la Bucuresti. In prezent, lucram din greu pentru a ne asigura ca toate termenele limita sunt indeplinite pentru o listare la inceputul lui 2011”, au mentionat reprezentantii Franklin Templeton.

Citeste si Scandalurile de la Fondul Proprietatea nu se mai termina: se amana iar listarea?

catalin.ciocan@economictimes.ro

Lasati un comentariu