Marti, 31 decembrie 2013

Goldring: Investitorii ar trebui sa ia in calcul si o eventuala scadere a Dow Jones

Sursa: Goldring

Principalul indice american, Dow Jones, a inregistrat ieri o crestere usoara, inchizand sedinta aproape de 11.360 de puncte. Analistii societatii de brokeraj Goldring Targu-Mures remarca faptul ca, dupa ce a strapuns rezistenta de la 11.260 in data de 4 noiembrie, indicele a retestat ieri acest nivel care acum  are rolul de suport.

“Din punct de vedere tehnic nu exista semnale de scadere insa un lucru se pare ca ar putea sa ne duca catre acest tip de scenariu(de scadere): oscilatorul stochastic a ramas de mult timp extins in zona de cumparare la fel ca in perioada de dinaintea scaderii din aprilie”, au mentionat analistii Goldring, in cadrul unei analiza tehnice emise azi.

Acestia mai spun ca desi motivul prezentat mai sus nu poate fi considerat suficient pentru luarea unor pozitii de vanzare, investitorii  ar trebui sa aiba in vedere aceasta observatie.

Analistii atrag totodata atentia asupra faptului ca zilele acestea se desfasoara reuniunea G20 in Coreea de Sud, iar ca urmare a acestui lucru am putea asista la miscari importante in pietele de capital.

Potrivit Goldring, nivelul de suport in cazul evolutiei zilnice este la 11.262 de puncte, in timp ce rezistenta este la 11.476 de puncte. In cazul evolutiei saptamanale, suportul este la 10.950 de puncte, iar rezistenta la acelasi nivel de 11.476 de puncte.

catalin.ciocan@economictimes.ro

Lasati un comentariu