Sambata, 04 octombrie 2014

iFond Gold ar putea intra la tranzactionare pe BVB la inceputul anului viitor

iFond Gold, care intentioneaza sa investeasca 40% din active in actiunile Gabriel Resources, compania ce detine 80% din Rosia Montana Gold Corporation (RMGC), ar putea fi listat in luna ianuarie la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), potrivit reprezentantilor Intercapital Invest.

Azi a inceput subscrierea in oferta publica initiala (IPO) lansata de fondul inchis de investitii. Oferta, care se va derula in perioada  9-29 noiembrie 2010, este intermediata de Intercapital Invest.

“Luna decembrie este una scurta pentru piata de capital si nu cred că vom reusi sa listam fondul pana la sfarsitul anului. Cel mai probabil iFond Gold va fi listat la BVB in luna ianuarie”, a declarat azi Razvan Pasol, presedintele Intercapital Invest.

Fondul ofera spre vanzare in IPO 10.000 de unitati, cu posibilitatea de majorare la 50.000 unitati. Pretul de vanzare a unitatilor de fond este de 202 lei/titlu.

Oferta iFond Gold va fi considerata a fi incheiata cu succes prin subscrierea a minimum 5.000 de unitati de fond. De altfel, incheierea cu succes este garantata, in conditiile in care Intercapital Invest s-a angajat sa subscrie diferenta pana la 5.000 de unitati, in cazul in care numarul total de unitati de fond subscrise de investitori se situeaza sub acest prag.

Lasati un comentariu