Sambata, 01 noiembrie 2014

Interdealer: Azi am putea asista la reveniri usoare ale cotatiilor actiunilor financiare, dar pe termen de cateva zile pastram perspectiva negativa

Sursa: Interdealer

Indicele BET-FI, care urmareste evolutia SIF-urilor si a Fondului Proprietatea (FP)  a inregistrat ieri o sedinta de scaderi ample, pierzand peste 3% si inchizand ziua la 17.830 de puncte.

“Desi in sedinta de astazi putem asista la reveniri usoare ale cotatiilor, pe termen de cateva zile pastram perspectiva negativa si ne uitam catre pragul de la 17.000 puncte”, au precizat analistii societatii de brokeraj Interdealer Cluj-Napoca in cadrul unei note de analiza tehnica emisa azi-dimineata.

Indicele BET, pe de alta parte, care urmareste evolutia celor mai importante zece societati, cu exceptia SIF-urilor,  se mentine la nivelul de la 4.350-4.400 puncte.

“Asteptam sa vedem reactia pretului la acest nivel pentru a putea determina ce face pretul in continuare. Daca va fi respins vom avea o retragere a cotatiilor catre pragul de la 4.150-4.200 puncte”, spun analistii de la Interdealer.

Ca scenariu alternativ, analistii au  varianta in care pragul de 4.350-4.400 puncte este depasit si atunci sunt sanse ca pretul sa mearga catre 4.700 puncte.

Lasati un comentariu