Duminica, 23 martie 2014

Interdealer: Consideram ca indicii au ajuns intr-o zona de maxim si de aici ar trebui sa asistam la o retragere a cotatiilor

Sursa: Interdealer

Bursa de la Bucuresti a inceput sedinta de azi cu scaderi usoare, dupa ce ieri toti indicii BVB au avut castiguri de peste 1%.

Dupa ce ieri a ajuns la 24.039 puncte puncte, indicele BET-FI scade in debutul sedintei de azi pana la 23.996 de puncte.

“In continuare consideram ca zona lui 24.000 puncte este o zona de maxim si de aici ar trebui sa asistam la o retragere a cotatiilor catre pragul de la 21.000-21.500 puncte”, sunt de parere analistii firme de brokeraj Interdealer.

Totusi, in eventualitatea in care cotatiile depasesc nivelul sus mentionat, analistii citati sunt de parere ca urmatorul nivel de rezistenta se gaseste la 26.000 puncte.

Sursa: Interdealer

Si pentru indicele BET, care urmareste evolutia celor mai importante 10 companii de la Bursa analistii Interdealer se asteapta la o retragere a cotatiilor.

In debutul sedintei de azi, indicele BET scade cu 0,4%, pana la 5.010 de puncte.

“Consideram ca pretul se gaseste intr-o zona de maxim temporar si de aici ar trebui sa asistam la o retragere a cotatiilor catre pragul de la 4.500-4.600 puncte. Totusi in eventualitatea in care cotatiile depasesc nivelul sus mentionat, urmatorul nivel de rezistenta se gaseste la 5.300 puncte”, au spus reprezentantii firmei de brokeraj.

Lasati un comentariu