Vineri, 11 aprilie 2014

KTD Invest: Trendurile pe termen lung, mediu si scurt inca pot fi considerate negative

Sursa: KTD Invest

Analistii firmei de consultanta in investitii KTD Invest se asteapta la o evolutie negativa in sedinta de azi, atat pe bursa locala cat si pe pietele europene, potrivit unui raport transmis clientilor.

“Indicii BVB sunt putin deasupra pragurilor de suport date de minimele lunilor mai-iunie, semnificativ sub mediile pe 200, 50 si 20 de zile ceea ce din punct de vedere tehnic inseamna ca trendurile pe termen lung, mediu si scurt inca pot fi considerate nevative”, a declarat Iulian Panait, presedintele KTD Invest.

Vineri,  indicii BVB au avut o inchidere mixta, BET-FI scazand cu aproape 1% pana la 22.086 de puncte, in timp ce indicele a crescut cu 0,8%, pana la 5.460 de puncte. Actiunile companiilor din sectorul financiar au scazut in vreme ce Petrom, Transelectrica, si Transgaz au consemnat aprecieri usoare.

“Totusi, sedinta de vineri a aratat o tentativa de stabilizare a pietei bucurestene si daca in continuare indicii si actiunile principale vor reusi sa se mentina deasupra pragurilor de suport mentionate atunci exista sansele ca daca mediul bursier international se va imbunatati si actiunile romanesti sa revina la o tendinta pozitiva”, a mai spus seful KTD Invest.

Lasati un comentariu