Sambata, 11 ianuarie 2014

Ramona Asiminei de la EconomicTimes.ro a castigat Premiul pentru jurnalism economic-financiar Florin Petria, categoria piata de capital

Ramona Asiminei, redactor-sef adjunct la EconomicTimes.ro si unul dintre fondatorii publicatiei, a castigat in aceasta seara premiul pentru jurnalism economic-financiar Florin Petria, categoria piata de capital.

Premiul a fost decernat de revista Piata Financiara, care a lansat colocviile de jurnalism economic in memoria lui Florin Petria, fondatorul revistei si un nume de referinta in presa de business din Romania.

Castigatorii primei editii a Premiilor Florin Petria au fost alesi de un juriu format din Adrian Vasilescu – consilier BNR (presedintele juriului),  prof. dr. Cezar Mereuta – presedintele Centrului Roman de Modelare Economica (CERME),  Ionut Dumitru – economist sef Raiffeisen Bank si presedintele Consiliului Fiscal, Mihai Caruntu – coordonatorul echipei de cercetare pe piata de capital, din cadrul BCR si Norel Moise – redactor-sef Piata Financiara.

Premiul castigat de Ramona este cu atat mai important cu cat la sectiunea piata de capital au fost inscrisi cei mai multi concurenti. La aceasta categorie au mai fost nominalizate Stefania Ciocarlan de la ziarul Bursa si Roxana Pricop de la Ziarul Financiar.

Lasati un comentariu