Duminica, 20 aprilie 2014

Rares Nilas, BT Securities: In momentul acesta piata este intr-un carusel, iar situatia va mai continua o buna perioada de timp

grafic free digitalRares Nilas, directorul general al BT Securities, este de parere ca problemele din zona oscilatiile puternice de pe Bursa vor continua si in perioada urmatoare, in conditiile in care problemele din Europa au fost doar amanate si nu s-a gasit inca o solutie foarte clara.

“In momentul de fata, piata este intr-o volatilitate extrema. Mai ales bancile sunt ca intr-un carusel, iar situatia se va mai mentine o perioada buna de timp. Pe termen scurt s-au amanat problemele, dar inca nu exista o solutie foarte clara. Este o perioada dominata de turbulente”, a declarat Nilas.

Azi, Bursa de la Bucuresti inregistreaza scaderi usoare, doar indicele BET-FI fiind in crestere fata de sedinta anterioara.

Valoarea totala a tranzactiilor ajunge, la ora14:00, la 3,2 milioane de euro, cel mai lichid emitent fiind Fondul Proprietatea, cu un rulaj de 6,3 milioane de lei (circa 1,5 milioane de euro).

“Momentele acestea sunt potrivite speculatorilor. Ai cumparat, ai facut 5-10%, ai vandut. Nu stai cu actiunile. Este esential sa-ti pui ordin stop-loss si take profit. Daca vezi ca au scazut cu 10%, vinzi, nu astepti sa-si revina”, a mai spus Rares Nilas.

Foto: jscreationzs / FreeDigitalPhotos.net

Lasati un comentariu