Miercuri, 26 februarie 2014

Revista presei – 1 august 2011

Hotnews.ro: Obama: Democratii si republicanii au ajuns la un acord privind majorarea plafonului de indatorare

Presedintele Barack Obama a anuntat duminica ca liderii democrati si republicani au ajuns la un acord pentru reducerea deficitului SUA si pentru evitarea intrarii in incapacitate de plata. Acordul permite o reducere a cheltuielilor de 1,000 de miliarde de dolari in urmatorii 10 ani, sustine presedintele Barack Obama. Potrivit Reuters, este vorba de un plan intocmit de ambele partide pentru ridicare a plafonului de indatorare al SUA, care va fi prezentat democratilor si republicanilor in cursul zilei de luni, a declarat senatorul democrat Harry Reid.

Ziarul Financiar: Se caută doi administratori pentru activele de 1,7 mld. lei ale SIF Oltenia

Consiliul de Administraţie al SIF Oltenia (SIF5) a decis că cei interesaţi să obţină un loc în CA-ul societăţii vor putea să-şi depună dosarele de candidatură până pe data de 5 august, ora 16:00, pentru a fi cooptaţi pe poziţia de administrator provizoriu al societăţii. La finele lunii iunie activele SIF Oltenia se cifrau la 1,68 mld. lei (400 mil. euro).

Wall-street.ro: Surprizele brokerilor: Doua nume noi in topul pe luna iulie

Confident Invest si City Invest sunt surprizele celei de-a doua luni de vara in topul brokerilor de pe BVB, cele doua societati reusind sa se plaseze in primele zece locuri. Liderul in piata principala a Bursei de la Bucuresti a ramas KBC, insa Wood a reusit sa reduca diferenta fata de luna trecuta.

DailyBusiness.ro: Romanul care a “inventat” berea la PET investeste 20 mil. euro intr-un parc eolian

Virgil Mailat, inventatorul berii la PET, investeste 20 mil. euro intr-un parc eolian de 10 MW din comuna Grebanu, judetul Buzau. Parcul eolian ar putea fi pus in functiune pana la finele anului sau inceputul anului viitor, a spus pentru DailyBusiness.ro Virgil Mailat. El a mentionat ca turbinele eoliene sunt marca germana Nordex.  Firma prin care omul de afaceri deruleaza aceasta investitie se numeste Eolian Center. In cadrul acestei firme, Mailat are doi asociati: Alin Plopeanu si Razvan Neamtu, potrivit unor informatii din Monitorul Oficial.

 

Lasati un comentariu