Miercuri, 24 decembrie 2014

Revista presei – 10 iunie 2010

Ziarul Financiar:

De ce nu investesc romanii pe Bursa

Listarea BVB pe propria platforma dupa doi ani de “seceta” a IPO-urilor, rulajele scazute si numarul foarte mic de conturi active la cumparare si vanzare pe Bursa arata ca investitorii sunt foarte putin interesati sa investeasca la Bursa.

Bursa:

“Cominco” va construi fabrica “Voestalpine” din Giurgiu

“Voestalpine Steel Service Center România” a finalizat procesul de evaluare a ofertelor depuse în cadrul licitaţiei pentru atribuirea contractului de construire la cheie a fabricii de prelucrare a oţelului din Giurgiu.

DailyBusiness.ro:

Tepele financiare nu ne sperie! Majoritatea firmelor nu si-a evaluat riscul de frauda in 2010

Managerii din Romania, spre deosebire de cei din Occident, nu se tem atat de mult de frauda, mita si coruptie. Potrivit unui studiu Ernst&Young, numai 29% dintre manageri au realizat o evaluare a riscului de frauda in ultimele 6 luni. Si asta in timp ce infractionalitatea economico-financiara a explodat pe fondul crizei.

Gandul:

PD-L pregăteşte guvernul de opt ministere. UDMR şi UNPR au rezervate trei portofolii

PD-L pregăteşte reducerea cabi­netului Boc, nu doar prin renunţarea la agenţiile de stat, ci şi prin comasarea ministerelor. Ideea unui guvern mai suplu a fost lansată de vicepreşedintele PD-L, Liviu Negoiţă, care a cerut în cadrul Colegiului Director al partidului trasarea unui executiv compus din maximum opt ministere.

Lasati un comentariu