Vineri, 04 aprilie 2014

Revista presei- 12 aprilie 2010

Ziarul Financiar

Mobius: Prioritatea noastra este o listare deplina a Fondului Proprietatea la Bursa

Mark Mobius, presedintele executiv al Templeton Asset Management si unul dintre profesionistii care vor administra Fondul Proprietatea (FP), a declarat ca este nepotrivit sa se opuna initiativei Bursei de Valori Bucuresti de a prelista Fondul pe platforma CAN, atat timp cat compania Franklin Templeton nu a fost numita oficial administrator al Fondului.

Financiarul

Tranzactiile pe piata Rasdaq iau amploare: rulaj de peste 100 de milioane de lei in martie

Interesul investitorilor pentru actiunile cotate pe piata Rasdaq a fost in crestere in ultimele trei luni. Acest interes crescut a dus la aprecierea constanta a indicilor, dar si la supli­mentarea lichiditatii din piata.

dailybusiness.ro

Cum poti sa faci bani din tranzactiile pe cursul valutar

In timp ce bancile imbie clientii cu castiguri de 7-8% pe an la depozite, iar bursa cu castiguri de cateva zeci de procente, exista investitori care vin cu o supraoferta si promit romanilor multiplicarea de cateva ori pe an a sumei investite. Ei sunt intermediarii de tranzactii pe piata valutara. Iata cateva sfaturi care te-ar putea ghida spre castig.

Bursa

Cum să câştigi 4.000 de euro în două zile

Luana Maria Chiş, soţia şefului Broker Cluj, Grigore Chiş, a câştigat în două zile peste 4.000 de euro (17.000 de lei) speculând pe cotaţia acţiunilor producătorului de materiale de construcţii “Cemacon” Zalău (simbol CEON), potrivit raportărilor publicate pe site-ul BVB.

Curierul National

Certificatele de CO2 au ajuns şi la Bursa de Mărfuri

Electrocentrale Bucureşti va lua un milion de euro din prima tranzacţie de acest tip la BRM
Certificatele se schimbă deja la Sibiu, iar BVB vrea să le aducă şi la Bucureşti.


Lasati un comentariu