Luni, 30 decembrie 2013

Revista presei- 13 aprilie 2010

Ziarul Financiar:

Mai au resurse de crestere actiunile Condmag Brasov cand compania isi bugeteaza stagnare?

Constructorul de magistrale Condmag Brasov (COMI), controlat de omul de afaceri Gheorghe Calburean, si-a bugetat pentru acest an venituri totale de 238,5 mil. lei (circa 57,7 mil. euro), cu 2,3% peste nivelul realizat in 2009.

Financiarul:

Dobanzile la depozite au scazut chiar si la 6%. La credite, efectele se vor vedea dupa 6-9 luni

Reducerea ratei BNR a marcat diminuarea continua a randamentelor economiilor in moneda nationala Desi putine banci acorda dobanzi la economiile populatiei mai mici decat dobanda-cheie a BNR, de 6,5%, randamentele au scazut semnificativ in comparatie cu varful din primavara anului trecut.

Bursa:

“Remar” Paşcani vrea să atragă 30 de milioane de euro ca să cumpere tehnologie

Producătorul de material rulant “Remar” Paşcani (simbol RMAR) şi-a planificat pentru anul acesta investiţii de 34,77 milioane de euro, potrivit Programului de investiţii postat pe site-ul companiei. Programul de investiţii va fi supus aprobării acţionarilor în Adunarea Generală de joi.

Gandul:

Topul dobânzilor la depozitele în lei. Cea mai mare e dublul inflaţiei

Anul trecut, când erau dornice să îşi umple seifurile cu lei, băncile ofereau dobânzi de până la 16% la depozitele populaţiei. Între timp, nevoia de lichiditate a scăzut iar bancherii au redus bonificaţiile cu jumătate

Lasati un comentariu