Vineri, 04 aprilie 2014

Revista presei- 14 aprilie 2010

Ziarul Financiar:

Al treilea val de cresteri pe Bursa: Actiunile Aerostar s-au dublat intr-o singura luna, iar alte 10 titluri au urcat cu 50%. Ce mai urmeaza?

Actiunile companiilor mici sau putin lichide au fost cele mai profitabile plasamente de pe Bursa in ultima luna si jumatate, dupa ce blue-chips-urile au fost primele care si-au revenit anul trecut, iar vedetele inceputului de an au fost actiunile companiilor de talie medie precum Dafora, Condmag si Biofarm.

Bursa:

Deputatii au amanat dezbaterea pragului la SIF-uri pana in mai

Conducerea Comisiei de Buget, Finante si Banci a Camerei Deputatilor a decis sa amane dezbaterea proiectului legislativ privind ridicarea la 5% a pragului de detinere la SIF-uri pant dupa Adunarile Generale programate la finele lunii aprilie la cele cinci societati de investitii financiare, a spus, pentru ziarul Bursa, Gheorghe Ialomiţeanu, unul dintre vicepresedintii Comisiei de Buget din CD.

Gandul:

Asiguratorii, obligati sa raspunda la plangeri in cel mult 30 de zile

Romanii nemulţumiti de companiile de asigurari vor putea depune online reclamatii la care vor primi raspuns in maximum 30 de zile. In plus, toate societatile de asigurari vor avea o echipa formata din juristi, economisti, ingineri si alte persoane specializate pentru a se ocupa de solutionarea reclamatiilor, fie ca este vorba de asigurari auto, fie ca sunt poliţe de asigurari de bunuri sau asigurari de viata.

Lasati un comentariu