Vineri, 04 aprilie 2014

Revista presei – 14 mai 2010

Bursa:

Dan Ioan Popp, “Impact”: “Prezenţa la Bursă ne-a adus doar deservicii în ultimii doi ani”

Dan Ioan Popp, preşedintele-director general al dezvoltatorului imobiliar “Impact” Bucureşti (simbol IMP), consideră că prezenţa companiei la Bursa de Valori Bucureşti i-a adus doar deservicii în ultimii doi ani, în condiţiile în care deprecierea acţiunilor IMP, odată cu prăbuşirea Bursei, a afectat imaginea companiei.

Financiarul:

Unii brokeri si-au programat deja concediile pentru august. Altii asteapta un ragaz al pietei

O parte a directorilor de SSIF din piata locala au ales si in acest an sa lase activitatile pe mana adjunctilor undeva in luna august, perioada traditionala de concedii din pietele financiare. Altii, in schimb, spun ca nu si-au programat nimic si ca vacantele lor din acest an depind de mersul Bursei si de proiectele aflate in derulare.

Ziarul Financiar:

Politicienii nu vor sa scape de sub control CNVM si CSSPP

Presedintele Traian Basescu a cerut Parlamentului sa reexamineze proiectul de lege care prevede ca rapoartele Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) si Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM) nu mai sunt supuse votului celor doua Camere ale Legislativului, argumentand ca activitatea acestor doua institutii este mult prea importanta pentru a ramane in afara unui control al Parlamentului.

Lasati un comentariu