Vineri, 04 aprilie 2014

Revista presei -2 iunie 2010

Ziarul Financiar:

Ce solutii au investitorii ca sa plateasca mai putin pentru castigurile de la Bursa

Investitorii mai au la dispozitie de la cateva zile la cateva saptamani pentru a putea vinde actiuni detinute mai mult de un an in regimul vechi de impozitare cu o cota de 1% aplicata castigurilor de pe piata de capital, in conditiile in care proiectul de modificare a Codului fiscal, care prevede cresterea cotei de impozitare la 16% pentru toate castigurile, urmeaza sa fie discutat in perioada urmatoare in Guvern.

Bursa:

Delistată în 2004, “Promex” s-ar putea întoarce la Bursă

Conducerea “Uzinsider”, unul dintre cei mai importanţi exportatori autohtoni de echipament industrial, cochetează cu ideea readucerii la cota Bursei a companiei “Promex” Brăila, delistată de pe piaţa Rasdaq în urmă cu mai bine de şase ani.

Dailybusiness.ro:

Business-ul, “sport extrem”: Emiti azi o factura, iti iei banii dupa 6-9 luni. Cum te feresti de faliment?

Sa faci o afacere in Romania a ajuns un adevarat sport extrem. Pe fondul blocajului financiar, facturile se platesc, in medie, dupa 180 de zile de la emitere, afirma specialistii in fiscalitate, citati de DailyBusiness.ro. Fara sa ai bani pusi deoparte, risti sa ajungi in scurt timp la faliment. Vezi cum se protejeaza oamenii de afaceri de aceste probleme.

Gandul:

In ţara manelelor, s-a inventat şpaga pe rock. Câţi bani a dat trupa AC/DC ca să plece din România

La scurt timp după ce a susţinut concertul din 16 mai de la Bucureşti, în faţa unui public record, de peste 60.000 de persoane, trupa AC/DC s-a trezit, timp de câteva ore, în imposibilitatea de a ieşi din ţară prin vama Nădlac.

Lasati un comentariu