Vineri, 04 aprilie 2014

Revista presei – 20 mai 2010

Ziarul Financiar:

Mai sunt actiunile companiilor de constructii o optiune pentru investitori cand afacerile scad cu 50%?

Companiile de constructii de pe Bursa au suferit in primul trimestru o contractie de 53% la nivelul afacerilor insumate, dupa ce anul trecut businessurile acestora au cazut cu 44%, potrivit unei statistici a ZF in randul celor mai importante 12 societati din domeniu listate.

Bursa:

Deputaţii dau asigurări că nu au uitat de proiectul pragului la SIF-uri

Deputaţii din Comisia de Buget-Finanţe nu mai au niciun motiv să amâne dezbaterea proiectului legis-lativ de majorare de la 1% la 5% a pragului limită la societăţile de investiţii financiare (SIF)”, a spus, ieri, pentru ziarul BURSA, Gheorghe Ialomiţeanu, vicepreşedintele Comisiei de Buget-Finanţe a Camerei Deputaţilor, expri-mându-şi speranţa că proiectul va intra în dezbatarea Comisiei până la finele actualei sesiuni parlamentare.

Financiarul:

Piata de capital, interzisa brokerilor tineri. Doar cei care au clienti in spate isi mai gasesc de lucru

Casele de brokeraj au inghetat complet angajarile in ultimul an si jumatate si spun ca, desi CV-urile si cererile de angajare continua sa curga, nu se uita decat la brokerii foarte talentati sau la cei care au clienti mari in spate si care ar putea aduce o contributie importanta la veni­turile firmei.

Dailybusiness.ro:

La miting am intalnit doua Romanii care nu se inteleg si nu se respecta: Privatii si Bugetarii

Cel mai important miting al ultimilor 10 ani a aratat, dincolo de nemultumirile la adresa guvernarii, faptul ca Romania este tot mai scindata intre privati si bugetari. Cele doua tabere au ajuns sa se urasca si sa se invidieze in acelasi timp. Unii s-au adaptat, altii suspina dupa ”Epoca de Aur”.

Lasati un comentariu