Vineri, 04 aprilie 2014

Revista presei – 24 mai 2010

Ziarul Financiar:

Fost secretar de stat devenit milionar in euro din imobiliare

Ioan Bejan, fost secretar de stat in Ministerul Economiei si actual consultant in imobiliare, a vandut pe Bursa la sfarsitul saptamanii trecute un pachet de 20% din actiunile firmei imobiliare Concordia A 4 Bucuresti (COLI) pe care a incasat suma de 16,8 milioane de lei (4 milioane de euro).

Financiarul:

Bursa de la Bucuresti, campioana in regiune la scaderi: peste 14% de la inceputul lunii

Piata de la Bucuresti a inregistrat cele mai mari deprecieri din regiune, fiind puternic afectata de deciziile guvernului, dar si de preconizata greva generala de la sfarsitul lunii. Cu toate acestea, analistii estimeaza o posibila apreciere pe termen scurt, dupa sedintele de corectii din ultima perioada.

Gandul:

Primarii fluieră a pagubă cu bugetele goale. Fiscul a scos la licitaţie autobuzele din Iaşi şi Târgovişte

In încercarea de a mai acoperi datoriile autorităţilor locale către bugetul statului, Fiscul a trecut la executarea silită a acestora. Numai anul trecut, bugetele locale au înregistrat un deficit de 2,33 miliarde de lei (554 milioane de euro), ceea ce reprezintă datoriile primăriilor şi consiliilor judeţene atât către stat cât şi către furnizori de utilităţi sau firme private cu care au derulat contracte.

Lasati un comentariu