Marti, 15 iulie 2014

Revista presei – 7 mai 2010

Ziarul Financiar:

Deputatii promit sa rezolve blocajul de la Fondul Proprietatea pana pe 15 iunie

Modificarile legislative care vor face posibile listarea directa a Fondului Proprietatea (FP) si distribuirea dividendelor ramase restante din 2008 si 2009 vor fi finalizate pana cel tarziu la mijlocul lunii iunie, spune Adrian Nitu, secretar al Comisiei de buget-finante din cadrul Camerei Deputatilor.

Financiarul:

Fondurile de actiuni au oferit randamente de peste 10% in numai patru luni

Fondurile deschise de actiuni au oferit, de la inceputul anului, ran­da­mentele cele mai mari, cu toate ca din punctul de vedere al acti­velor administrate fondurile mo­ne­tare si-au conservat ponderea crescuta in totalul industriei.

Bursa:

“Oltchim” estimează că va ajunge la capacitate maximă la finele lunii iunie

Combinatul chimic Oltchim Ramnicu-Vâlcea (simbol OLT) a raportat la finele primul trimestru o pierdere de 52,8 milioane de lei (aproximativ 12,7 milioane de euro), in crestere de 1,8 ori fata de pierderile inregistrate in primul trimestru al anului anterior, de doar 28 de milioane de lei.

Gandul:

Topul celor mai mari cresteri ale afacerilor in industrie

Industria romaneasca da semne de revenire, potrivit datelor Insti­tu­tului Naţional de Statistică (INS). Afacerile patronilor din industrie au crescut cu 22,8% in martie fata de februarie, iar in primul trimestru majorarea a fost de 5,9% comparativ cu aceeasi perioada din anul trecut. Industria prelucrătoare a fost motorul acestui avans, conform INS.

Lasati un comentariu