Vineri, 11 aprilie 2014

Templeton duce Fondul Proprietatea in fata a peste 40 de fonduri de investitii straine pentru a impulsiona pretul actiunilor

Grupul Franklin Templeton organizeaza un nou road-show pentru a promova Fondul Proprietatea (FP) in fata investitorilor straini, in iunie si iulie fiind programate peste 40 de intalniri in orase precum Londra, Varsovia, Stockholm, Frankfurt si Paris.

„Asteptam cu interes aceste evenimente cu investitorii la nivel international prin care continuam sa crestem vizibilitatea Fondului Proprietatea ca o oportunitate importanta pentru investitorii straini. Am promovat Fondul si beneficiile de a investi in Romania inca de la inceputul mandatului nostru de administrator de fond. Deja avem un program foarte incarcat de intalniri cu numerosi investitori institutionali ceea ce demonstreaza interesul pe care Fondul Proprietatea il genereaza. Eforturile noastre s-au reflectat deja in structura actionariatului Fondului care arata ca participatia investitorilor institutionali a inregistrat o crestere de peste 10% din capitalul social de la sfarsitul lui 2010”, a declarat Greg Konieczny, managerul de fond al FP.

Potrivit reprezentantilor Templeton, aceste evenimente au scopul de a creste vizibilitatea Fondului, a strategiei sale de investitii si a oportunitatilor pentru investitorii institutionali straini. Evenimentele  vor fi organizate cele mai importante centre financiare europene in prima parte a lunii iunie si in anumite locatii in afara Europei in iulie.

Intre investitorii institutionali in fata carora FP va fi promovat sunt fonduri de pensii si fonduri hedge cu expunere in piete emergente sau de frontiera.

Lasati un comentariu