Duminica, 29 decembrie 2013

Templeton: Propunerea de listare a FP la Varsovia ramane in picioare si o vom supune aprobarii actionarilor intr-o alta AGA

Franklin Templeton, administratorul Fondului Proprietatea (FP) isi mentine recomandarea de a lista Fondul pe Bursa din Varsovia, dar acest subiect nu a putut fi introdus pe ordinea de zi a Adunarii Generale din noiembrie, deoarece discutiile cu CNVM sunt inca in desfasurare.

“Listarea secundara va face obiectul unei alte Adunari Generale a Actionarilor, care va fi anuntata in timp util. Pentru facilitarea ofertei si a listarii secundare, aprobarea CNVM este necesara iar discutiile sunt inca in desfasurare”, au declarat reprezentantii Franklin Templeton, pentru EconomicTimes.ro.

Templeton a convocat actionarii Fondului in AGA pe 23 noiembrie, pe ordinea de zi fiind trecuta modificarea modalitatii de vot, diminuarea capitalului social cu titlurile rascumparate si bugetul pentru anul viitor.

In vara acestui an, Templeton a anuntat ca va recomanda actionarilor FP listarea secundara a Fondului la Bursa din Varsovia in primul trimestru al anului 2012.

 

Lasati un comentariu