Vineri, 11 aprilie 2014

Teodor Ancuta: Nemaifiind implicat prin functiile avute la Sibex, imi declar public speranta ca aceasta bursa va fi mentinuta si dezvoltata in viitor tot la Sibiu

Citeste mai jos declaratia lui Teodor Ancuta dupa ce actionarii au ales un nou consiliu de administratie la Sibex:

Mi-am manifestat public de mai mult timp intentia de retragere din conducerea Sibex, motivat de oboseala si stresul acumulate in timp, datorita eforturilor depuse pentru dezvoltarea acestui business, pe care l-am condus timp de 16 ani si pe care l-am dezvoltat, ducandu-l la un nivel de performanta remarcabil, impreuna cu echipa Sibex si sprijinit de actionari.

In acest sens, insa din data de 14 martie anul curent, am inregistrat cu numarul 365 cererea mea de incetare a contractului de mandat. Asupra acestei cereri, CA-ul Sibex nu a decis, pana in prezent, nimic. Intrucat, prin hotararea AGOA din data de 29 aprilie anul curent, a fost ales un nou Consiliu de Administratie al Sibex, pentru a facilita transferul atributiilor catre noul presedinte si director general, am hotarat sa reinnoiesc cererea mea de incetare a contractului de mandat de Director General al Sibex.

In perioada preavizului, voi indeplini toate atributiile prevazute de lege in sarcina mea si voi facilita preluarea activitatii de catre noul Consiliu respectiv de catre noul Director General.

Ca fondator al Buresi din Sibiu, am cel mai mare interes ca activitatea sa continue fara niciun fel de neajunsuri si sper ca Sibex sa cunoasca o noua etapa de dezvoltare.

Nemaifiind implicat prin functiile avute la Sibex, imi declar public speranta ca aceasta bursa va fi mentinuta si dezvoltata in viitor  tot la Sibiu.

Eu, in calitatea de om de afaceri, ma voi ocupa de investitiile mele aflate in derulare la Paltinis, cu o valoare de peste 3 milioane de euro, de fabrica de mezeluri „Hamba”, si nu in ultimul rand de mine si de familia mea.

Vreau sa le multumesc pe aceasta cale tuturor celor care mi-au fost alaturi in cei peste 16 ani de la infiintarea Buresi din Sibiu si cred ca am construit o institutie care a facut istorie in piata de capital romaneasca.

Cu stima,

Teodor Ancuta,

Presedinte, Director-General al Sibex

Lasati un comentariu