Marti, 08 aprilie 2014

Vanzarile de actiuni Petrom si Hidroelectrica vor fi amanate cu un an, spune Raiffeisen. Celelalte oferte din energie vor fi incheiate cu succes in 2012. Statul ar putea incasa 1,36 mld. euro din programul de vanzari pe Bursa

Sursa: RCI

Statul roman ar incasa 1,36 miliarde de euro din campania “vanzari pe Bursa”, insa o parte dintre tranzactiile programate pentru acest an, mai exact ofertele de la Petrom si Hidroelectrica vor fi amanate pana in 2013,  potrivit estimarilor casei de brokeraj Raiffeisen Capital & Investment (RCI), care a fost implicata in ultimii ani  in cele mai mari listari de pe piata locala si acum face parte din consortiile care intermediaza ofertele de la Transgaz si Romgaz.

“In scenariul nostru de baza, consideram ca  ofertele secundare Transelectrica si Transgaz, dar  si oferta initiala Romgaz vor fi finalizate cu  succes in 2012, in timp ce oferta secundara Petrom  si oferta initiala Hidroelectrica vor fi  finalizate cu succes in 2013”, au precizat analistii de la Raiffeisen Capital & Investment.

Citeste articolul integral pe Fin.ro

Lasati un comentariu