- economictimes.ro - http://economictimes.ro -

Vezi ce potential de crestere estimeaza Target Capital pentru 33 de companii de la Bursa

Posted By Ramona Asiminei On 2 martie 2011 @ 12:29 In Actiuni,Hot Stories | No Comments

[1]

Sursa: Target Capital

Analistii firmei de brokeraj Target Capital au emis  recomandari de “cumparare” pentru 20 companii listate la Bursa, dintr-un total de 33 luate in calcul, iar opt au un potential de crestere de peste 30% in urmatoarele 12 luni, potrivit unei analize emise astazi.

Cel mai mare potential de crestere, de 56%, il au titlurile Conpet (COTE), Target Capital recomandand “cumparare” pe titlurile societatii.

Potential de crestere de peste 50% au si titlurile SIF Muntenia (SIF4), precum si Nutricom (NUTE) si Avicola Buzau (AVZU).

Cele cinci SIF-uri au recomandare de cumparare “cu atentie la riscuri”, si potential de crestere cuprins intre 24% si 55%.

Fondul Proprietatea (FP), cea mai noua firma de la Bursa, are un potential de crestere de 31%, cu un pret tinta pentru urmatoarele 12 luni de 0,8 lei pe unitate.

Dintre cele mai importante companii de la BVB, titlurile BRD au recomandare de “pastrare” si un pret tinta pentru urmatoarele 12 luni de 15,02 lei pe unitate. Recomandare de pastrare au si titlurile Petrom, care au un potential de crestere de 6%.

Potrivit analizei Target Capital, doar doua companii ar putea sa scada in urmatoarele 12 luni, respectiv Transelectrica (TEL), care ar putea sa se deprecieze cu 5% si Oil Terminal (OIL), care poate sa scada cu 16%. Cele doua companii sunt singurele care, la 28 februarie, aveau recomandare de “vanzare”.

ramona.asiminei@economictimes.ro [2]

 


Article printed from economictimes.ro: http://economictimes.ro

URL to article: http://economictimes.ro/vezi-ce-potential-de-crestere-estimeaza-target-capital-pentru-33-de-companii-de-la-bursa/

URLs in this post:

[1] Image: http://economictimes.ro/vezi-ce-potential-de-crestere-estimeaza-target-capital-pentru-33-de-companii-de-la-bursa/recomandari-4/

[2] ramona.asiminei@economictimes.ro: mailto:Ramona.asiminei@economictimes.ro

Copyright © 2010 economictimes.ro. All rights reserved.