Sambata, 21 decembrie 2013

Vezi ce spune Marius Cristescu, unul dintre cei mai mari investitori locali, despre potentialul de crestere al Bursei

foto: Bega Grup

Marius Cristescu, unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri romani, este de parere ca piata locala nu isi poate continua cresterile in acelasi ritm ca pana acum, atat timp cat nu apar emitenti noi in piata.

Marius si Emil Cristescu (cei doi sunt frati) au investitii mari pe Bursa, ei detinand actiuni in valoare de peste 200 milioane de euro in companiile de pe RASDAQ si cateva zeci de milioane de euro in companiile de pe BVB, potrivit estimarilor lui Marius Cristescu.

“Nu cred ca piata mai are potential de crestere. Doar daca apar emitenti noi, sau daca se mai transfera de pe RASDAQ sau se clarifica situatia pietei RASDAQ.” a declarat Cristescu, pentru EconomicTimes.ro.

El a precizat si ca in prezent investeste pe bursa “dar mai cu grija. Daca ne uitam si la alte burse vom vedea ca noi am crescut cam exagerat”.

Totodata, Marius Cristescu a adaugat ca nu are plasamente pe pietele externe. “Nu investesc bursele externe pentru ca trebuie sa stii care este economia din zona respective sis a cunosti companiile. Daca nu le cunosti nu poti face previziuni pe termen lung”,  spune Cristescu.

ramona.asiminei@economictimes.ro

Lasati un comentariu